Algemene voorwaarden

Overeenkomst

Door het plaatsen van een bestelling bij Borduurstudio annabij gaat u akkoord met de door ons gehanteerde levering,- en betalingsvoorwaarden.
Bestellingen kunnen alleen geplaatst worden door personen van 18 jaar en ouder!

Prijzen

Alle genoemde prijzen zijn in euro’s en inclusief BTW, exclusief verzendkosten.
Prijswijzigingen zijn voorbehouden.

Spoedopdrachten

Voor spoedopdrachten zullen wij een klein bedrag extra vragen, bestellingen tot 25 euro vragen wij 5 euro extra, bestellingen vanaf 25 vragen wij 10 euro extra.

Aanbiedingen

Iedere maand proberen we een nieuw artikel te plaatsen, zodat het assortiment steeds blijft groeien.

Bestellingen

Binnen 2 dagen na uw bestelling ontvangt u via e-mail een bevestiging en een factuur met bankgegevens.
Bestellingen staan maximaal 7 dagen voor u gereserveerd. Indien wij uw betaling dan nog niet ontvangen hebben sturen wij u een herinnering. Indien wij na 3 dagen geen reactie van u ontvangen hebben gaan de gereserveerde artikelen terug in de verkoop en wordt uw bestelling geannuleerd.

Levertijd

Wij leveren doorgaans uit voorraad. De artikelen worden u binnen 10-14 werkdagen toegestuurd, geteld vanaf het moment van ontvangst van uw betaling. Indien de bestelde artikelen niet voorradig zijn bij Borduurstudio annabij duurt het doorgaans ca. 10 tot 14 dagen. Wij stellen u hiervan direct op de hoogte. De hierboven genoemde leveringstermijn geldt slechts bij benadering en kan niet als definitieve termijn gezien worden.

Levertijd van cadeau borduur – artikelen

De borduurringen betreffen handwerk en kunnen iets van kleur verschillen met de kleuren kaart, de levertijd bedraagt maximaal 10 – 14 werkdagen. (Heeft u een voorkeur voor een eerdere levertijd kunt u altijd contact met ons opnemen.) Dit valt niet onder een spoedbestelling.

Verzending

Pakketpost wordt 1 keer per week t.w. op woensdag verzonden. Zodra alle artikelen met zorg zijn verpakt, dragen wij de pakketten over aan DHL of Post NL.
Zij zorgen ervoor dat uw bestelling op de juiste plek wordt afgeleverd. De verzendkosten voor pakketten tot 10 kg, die niet door de brievenbus gaan, bedragen voor Nederland per 1-01-2013 €6,75.
De verzendkosten voor brievenbuspakjes met een maximumformaat van 380x265x32mm en een maximum gewicht van 2 kg, bedragen voor Nederland per 01-01-0213 € 4,75.
Borduurstudio annabij is niet verantwoordelijk voor verlies en/of beschadiging van goederen tijdens verzending door DHL of Post NL.

Betaal mogelijkheden

U kunt het totaalbedrag overmaken naar bankrekeningnummer ING 674318625, t.n.v.: Borduurstudio annabij met vermelding van uw factuurnummer.
Let op: Vermeldt altijd uw factuurnummer bij de betaling!

Zelf afhalen

Als u op uw bestelformulier heeft aangegeven, dat u de producten zelf wilt komen ophalen (Weert – Limburg), nemen we per email of telefoon contact met u op, om een afspraak te maken. De verzendkosten komen dan te vervallen !!

Retourzending

Indien een artikel niet voldoet aan wat u besteld heeft, zoals b.v. een badjasje dat u besteld heeft met een borduurring op de voorzijde en uw bestelling wordt geleverd met een borduurring aan de achterzijde, dan kunt u het artikel binnen een termijn van zeven dagen na ontvangst van uw bestelling retour zenden. Het artikel dient vrij te zijn van gebruiksporen. Voordat u het artikel retour zendt dient u ons hiervan altijd via email op de hoogte te brengen. Wij zullen dan uw bestelling opnieuw maken en zo spoedig mogelijk naar u verzenden. Dit geldt echter niet bij eigen typefouten, controleer daarom altijd de bevestigingsmail van uw bestelling, die wij u automatisch toesturen op typefouten.

Klachten of Suggesties

Heeft u een klacht of suggestie over Borduurstudio annabij, kunt u contact met ons opnemen via e-mail. Wij behandelen en beantwoorden iedere klacht persoonlijk.

Privacy Policy

Borduurstudio annabij respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. Borduurstudio annabij zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling.

Borduurstudio annabij gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:
* Als u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mail adres, afleveradres en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden.
* Gegevens over het gebruik van onze site en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren.
* Als u besluit een recensie te schrijven, kunt u zelf kiezen of u uw naam of andere persoonlijke gegevens toevoegt. We zijn benieuwd naar de meningen van onze bezoekers, maar behouden het recht om bijdragen, die niet aan onze site voorwaarden voldoen te publiceren.
Borduurstudio annabij verkoopt uw gegevens niet. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Alle weergegeven prijzen in EURO. Prijzen zijn inclusief BTW belasting
en exclusief verzendkosten !!